+31 (0)46 43 987 97

Hotelrenovatie

Sutherland Design is een bedrijf dat zich onder andere bezighoudt met hotelrenovatie op het gebied van de inrichting en styling. Een standaard hotelkamer is niet meer van deze tijd. U wilt uw hotel en de kamers een eigen stijl geven, zonder daarbij in te leveren aan luxe en comfort voor uw gasten. Kies daarom bij hotelrenovatie voor de diensten van Sutherland Design.

Bij uw hotelrenovatie leveren wij een totaalplaatje

Sutherland Design doet alles op het gebied van de inrichting van hotels. Denk hierbij aan de kamers, lounge, receptie, bar en het restaurant. Wij leveren u een totaal plaatje. Dat houdt in dat we turn-key opleveren. U hoeft zich niet te bekommeren om ingewikkelde lichtplannen en het zoeken naar bijvoorbeeld de juiste bedplaids. Alles wordt voor u verzorgd. Natuurlijk houden we bij hotelrenovatie rekening met uw wensen op het gebied van sfeer en stijl, maar ook uw budget wordt bewaakt.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u meteen een kennismakingsgesprek met ons? Neem dan meteen contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)46 43 987 97 of stuur een e-mail naar: info@sutherlanddesign.nl. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kennismaken?

Benieuwd hoe Sutherland uw project zou aanpakken? Vul uw gegevens in en we spreken graag de mogelijkheden door.

We gebruiken uw gegevens alleen voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismaken met Sutherland Design

Turn-key oplevering

Even mooi als rendabel

Sfeer & comfort