+31 (0)46 43 987 97

Hotelkamer inrichting

Sutherland Design kan voor u de hotelkamer inrichting uit handen nemen. Wij hebben een groot aantal jaren ervaring in de wereld van ontwerpen. Dankzij deze ervaring weten we precies waar de mogelijkheden liggen. Wij kunnen voor u van grote toegevoegde waarde zijn gedurende het hele traject. Een voordeel is dat wij de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied nauwkeurig in de gaten houden. Wij kunnen u een optimaal beeld schetsen van hoe uw hotelkamers eruit kunnen komen te zien.

Voor de hotelkamer inrichting kunt u zich het beste wenden tot ons. Wij hebben oog voor detail en dat merkt u in het uiteindelijke resultaat. Wij vinden het belangrijk dat de hotelkamers dezelfde uitstraling hebben als de rest van het hotel. Op deze manier ontstaat een eenheid waarbinnen de gast zich prettig voelt. Na een eerste gesprek gaan wij aan de slag met het ontwerp. Als vanzelfsprekend houden wij ons aan de planning die u voor ogen hebt. Op deze manier komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan.

Bij een hotelkamer inrichting gaan we uit van de wensen en voorkeuren die een klant koestert. Op deze website leest u alvast hoe wij te werk gaan.

Kennismaken?

Benieuwd hoe Sutherland uw klus zou aanpakken? Vul uw gegevens in en we spreken graag de mogelijkheden door.

We gebruiken uw gegevens alleen voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismaken met Sutherland Design

Turn-key oplevering

Even mooi als rendabel

Sfeer & comfort