+31 (0)46 43 987 97

Hotelkamer design

Bij Sutherland Design hebben we specifieke kennis over hotelkamer design. Tijdens de inrichting van een hotel houden we rekening met de complete uitstraling. Ieder vertrek heeft zijn eigen functie en karakter maar toch bestaat er een zekere eenheid. In de uitvoering van ons werk letten we op specifieke details die vaak belangrijk kunnen zijn. We spelen continu in op nieuwe ontwikkelingen die zich voordoen binnen ons vakgebied. Op deze manier bent u op de hoogte van de laatste trends.

Voordat we aan de slag gaan met een hotelkamer design bespreken we tijdens een eerste gesprek met u de mogelijkheden. Zo ontstaat de eerste ontwikkeling van concepten. Een hotelkamer kan door ons perfect worden afgestemd op de doelgroep die u na wilt streven. Afhankelijk van de ruimte kunnen we u een groot aantal suggesties doen.

Bij een hotelkamer design kunnen wij u van dienst zijn gedurende de hele fase. Op deze website leest u precies wat wij te bieden hebben. Het ontwerpen van een hotelkamer zien wij telkens weer als een nieuwe uitdaging.

Kennismaken?

Benieuwd hoe Sutherland uw klus zou aanpakken? Vul uw gegevens in en we spreken graag de mogelijkheden door.

We gebruiken uw gegevens alleen voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismaken met Sutherland Design

Turn-key oplevering

Even mooi als rendabel

Sfeer & comfort