+31 (0)46 43 987 97

Hotelkamer design

Bij Sutherland Design hebben we specifieke kennis over hotelkamer design. Tijdens de inrichting van een hotel houden we rekening met de complete uitstraling. Ieder vertrek heeft zijn eigen functie en karakter, maar toch bestaat er een zekere eenheid. In de uitvoering van ons werk letten we op specifieke details die vaak belangrijk zijn. We spelen continu in op nieuwe ontwikkelingen die zich voordoen binnen ons vakgebied. Op deze manier bent u op de hoogte van de laatste trends.

Uw hotelkamer omgetoverd met een prachtig design

Voordat we aan de slag gaan met een hotelkamer design bespreken we tijdens een eerste gesprek met u de mogelijkheden. Zo ontstaat de eerste ontwikkeling van concepten. Een hotelkamer kan door ons perfect worden afgestemd op de doelgroep die u wilt aanspreken. Afhankelijk van de ruimte kunnen we u een groot aantal suggesties doen.

Informeer naar de mogelijkheden

Bij een hotelkamer design kunnen wij u van dienst zijn gedurende het gehele proces. Op deze website leest u precies wat wij te bieden hebben. Het ontwerpen van een hotelkamer zien wij telkens weer als een nieuwe uitdaging. Vul uw gegevens in en plan een kennismakingsgesprek met ons in. Liever even bellen? Dat doet u naar +31 (0)46 43 987 97 of stuur uw e-mail naar info@sutherlanddesign.nl.

Kennismaken?

Benieuwd hoe Sutherland uw project zou aanpakken? Vul uw gegevens in en we spreken graag de mogelijkheden door.

We gebruiken uw gegevens alleen voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismaken met Sutherland Design

Turn-key oplevering

Even mooi als rendabel

Sfeer & comfort