+31 (0)46 43 987 97

Hotelinterieur

Het uitzoeken van hotelinterieur is een nauwkeurige aangelegenheid. Bij Sutherland Design hebben we jarenlange ervaring in zowel het ontwerpen als het realiseren van een inrichting. Bij ons kunt u terecht voor een geheel nieuwe inrichting van uw hotel. Daarnaast kunnen we u uitstekend van dienst zijn bij het vernieuwen van de uitstraling van het hotel. In ons werk vinden we het belangrijk dat alle vertrekken binnen het hotel over een overeenkomstige sfeer beschikken.

Op het gebied van hotelinterieur bestaan een groot aantal mogelijkheden. Wij zijn erin gespecialiseerd deze mogelijkheden af te stemmen op de wensen die u koestert. Tijdens een eerste gesprek polsen wij de behoeften van het hotel. De ruimte wordt ontworpen en vervolgens gaan we aan de slag met het opstellen van een planning. Wij hebben oog voor detail en dat merkt u in de uiteindelijke uitwerking.

Comfort en luxe zijn vaak uitgangspunten bij de keuze voor een hotelinterieur. Bij Sutherland Design houden we zowel rekening met de trends als met de doelgroep. Op deze website leest u precies hoe we u van dienst kunnen zijn.

Kennismaken?

Benieuwd hoe Sutherland uw klus zou aanpakken? Vul uw gegevens in en we spreken graag de mogelijkheden door.

We gebruiken uw gegevens alleen voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismaken met Sutherland Design

Turn-key oplevering

Even mooi als rendabel

Sfeer & comfort