+31 (0)46 43 987 97

Hotelinrichting 5 sterren hotel

Hotelinrichting voor een 5-sterren hotel

De hotelinrichting van een 5-sterren hotel kunt u vertrouwd uit handen geven aan Sutherland Design. Wij zijn u uitstekend van dienst bij het ontwerpen en vervolgens inrichten van diverse ruimtes in een hotel. Zo voorzien wij uw hotelkamers graag van een luxe inrichting. In de uitvoering van ons werk houden we nauwkeurig rekening met de complete uitstraling van ieder vertrek. Wij hebben oog voor detail en zorgen dat alles perfect op elkaar wordt afgestemd.

Het creëren van een luxe 5-sterren hotelinrichting

Inmiddels hebben wij een groot aantal jaren ervaring met de hotelinrichting van een 5 sterren hotel. Wij hanteren comfort en luxe als onze uitgangspunten bij de inrichting van een hotelkamer. Iedere gast van het hotel voelt zich bij binnenkomst welkom dankzij de warme uitstraling die wij kunnen creëren. Tijdens een eerste gesprek hebben wij het graag met u over de mogelijkheden. Daarbij letten we op de elementen die u belangrijk vindt. Wij verzorgen een luxe hotelkamer inrichting op maat voor u zodat het eindresultaat precies is zoals u voor ogen heeft.

De specialist in hotelinrichting

Bij een hotelinrichting van een 5-sterren hotel houden we als vanzelfsprekend rekening met de planning die u na wilt streven. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Schakel Sutherland Design in als uw specialist op het gebied van een 5-sterren hotelinrichting. Maak kennis met ons om de mogelijkheden te bespreken voor een luxe hotelkamer inrichting. Telefonisch zijn wij te bereiken via +31 (0)46 43 987 97 of stuur een e-mail naar info@sutherlanddesign.nl.

Kennismaken?

Benieuwd hoe Sutherland uw project zou aanpakken? Vul uw gegevens in en we spreken graag de mogelijkheden door.

We gebruiken uw gegevens alleen voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismaken met Sutherland Design

Turn-key oplevering

Even mooi als rendabel

Sfeer & comfort