+31 (0)46 43 987 97

Hotelconcept

Sutherland Design vertaalt een hotelconcept naar een uniek eindresultaat op basis van uw wensen en eisen. We zorgen ervoor dat de gasten zich meteen thuis voelen in de hotelkamer. We combineren het praktisch nut met een unieke uitstraling die past bij de rest van uw hotel en brengen de perfecte balans tussen deze twee factoren aan.

Een hotelconcept op maat: interieurs waar alles aan klopt

Of u nu particulieren in uw hotel wilt aantrekken of zakenlui, Sutherland Design zorgt dat het hotelconcept wordt afgestemd op uw doelgroep, uw wensen en ideeƫn. Na het ontwerp en de realisatie ervan zal uw interieur niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens erg rendabel. Uiteraard bieden wij altijd maatwerk, zodat elk deel van het interieur uitstekend op elkaar afgestemd wordt. Praktische creativiteit is een kenmerk dat echt bij Sutherland Design past.

Een perfecte oplevering

Sutherland Design ontwikkelt hotelconcepten op maat en interieurs waar alles aan klopt. We denken aan alle factoren tijdens onze werkzaamheden. Deze factoren zijn onder andere: ergonomie, duurzaamheid, bouwkosten en esthetiek. Wij zorgen voor een uniek ontwerp van het hotelconcept, terwijl we bij de uitwerking van het hotelconcept een coƶrdinerende rol op ons nemen. We houden tijdens dit proces intensief contact met alle betrokkenen. Het eindresultaat zal op deze manier net zo perfect zijn als het ontwerp.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u eens kennismaken met onze specialisten? Bel dan naar +31 (0)46 43 987 97 of +31 (0)6 153 181 50. Wilt u impressies op doen van onze werkzaamheden? Bekijk dan eens onze portfolio. Stuur een e-mail naar info@sutherlanddesign.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kennismaken?

Benieuwd hoe Sutherland uw project zou aanpakken? Vul uw gegevens in en we spreken graag de mogelijkheden door.

We gebruiken uw gegevens alleen voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismaken met Sutherland Design

Turn-key oplevering

Even mooi als rendabel

Sfeer & comfort