+31 (0)46 43 987 97

Design hotelkamers

Prachtig design voor uw hotelkamers

Voor Sutherland Design is het design van hotelkamers een primaire factor. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van diverse hotelruimtes. U kunt onze hulp inschakelen wanneer u een hotel compleet wilt inrichten. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn wanneer u het hotel enkel een vernieuwde uitstraling wilt geven. In de uitvoering van ons werk vinden we het belangrijk om de mogelijkheden die bestaan nauwkeurig af te stemmen op de wensen die klanten koesteren.

Creëer met ons het gewenste design voor uw hotelkamers

Wanneer u het design van uw hotelkamers aan ons overlaat, maakt u een verantwoorde keuze. Wij hebben namelijk oog voor detail en spelen continu in op nieuwe ontwikkelingen die zich voordoen binnen ons vakgebied. Op deze manier kunnen we u adviseren over de laatste trends en ontwikkelingen. Na het eerste gesprek gaan we aan de slag met het ontwerpen van de ruimte. In de uitvoering houden we rekening met een in samenwerking opgestelde planning zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Ontdek de mogelijkheden

Het design van de hotelkamers is één van de belangrijkste onderdelen bij de inrichting van een hotel. Met onze hulp doet u een investering in deze ontwikkeling. Hier leest u welke mogelijkheden wij u zoal te bieden hebben. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)46 43 987 97 of stuur uw e-mail naar info@sutherlanddesign.nl.

Kennismaken?

Benieuwd hoe Sutherland uw project zou aanpakken? Vul uw gegevens in en we spreken graag de mogelijkheden door.

We gebruiken uw gegevens alleen voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismaken met Sutherland Design

Turn-key oplevering

Even mooi als rendabel

Sfeer & comfort