+31 (0)46 43 987 97

Een badkamer inrichting

Door de badkamer die aan de slaapkamer in uw hotel grenst te voorzien van een leuke inrichting, zullen uw gasten zich nog meer op hun gemak voelen. Het design van de badkamer wordt als net zo belangrijk gezien als het design van de rest van de kamer. U wilt natuurlijk dat gasten genieten van een prettig verblijf in een uniek ingerichte ruimte. Door veel zorg in het design van elke ruimte te stoppen en de ruimtes op elkaar aan te laten sluiten, zullen ze met een ontspannen gevoel verblijven. Wij helpen u graag met een opvallend design!

Een unieke badkamer inrichting draagt bij aan een prettig verblijf

Als wij aan de slag gaan met het creëren van een design badkamer en produceren van een unieke inrichting, kijken we naar een aantal factoren. Zo is het natuurlijk ontzettend belangrijk dat het design goed aansluit op uw doelgroep. Zij moeten zich thuis voelen in uw hotel en met een positieve ervaring weer naar huis gaan. Daarnaast speelt de locatie van uw hotel ook een belangrijke rol. Is de omgeving van uw hotel belangrijk en betrekt u deze graag bij uw hotel? Dan is het natuurlijk ontzettend leuk om elementen uit deze omgeving terug te laten komen in de verschillende ruimtes van uw hotel.

Kies voor een uniek design

Een opvallend design of unieke inrichting zorgt ervoor dat ook de badkamers van uw hotel worden gezien als prettige ruimtes. Bent u benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor uw hotel? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)46 43 987 97. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@sutherlanddesign.nl. Maak uw ideeën kenbaar en wij plannen graag een gesprek met u in. Op basis van uw wensen voorzien wij de gezamenlijke ruimtes, slaapkamers en badkamers van uw hotel van een uniek design en originele inrichting.

Kennismaken?

Benieuwd hoe Sutherland uw project zou aanpakken? Vul uw gegevens in en we spreken graag de mogelijkheden door.

We gebruiken uw gegevens alleen voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismaken met Sutherland Design

Turn-key oplevering

Even mooi als rendabel

Sfeer & comfort